5000 лв. награден фонд очакват победителите в слот-турнира с игрите на Amatic на WINBET

Свали статията от тук: WINBET-AMATIC-TOURNAMENT.zip (47 downloads)

Двадесет от най-новите игри на сайта winbet.bg ще раздават награди

Горещото предложение на WINBET за тази седмицата е слот-турнирът с общ награден фонд 5 000 лв. с всички игри на Amatic налични на сайта winbet.bg.

До 19 юли 2021 г. включително, всички активни потребители на сайта winbet.bg, които изберат да се забавляват със заглавията на Amatic ще могат да участват в разпределението на наградите – кеш бонуси без депозит за още забавления на сайта на WINBET.

Макар отскоро да присъстват в каталога на winbet.bg, Amatic са добре познато име сред любителите на качествено iGaming съдържание. Силно повлияни и издържани в най-добрите традиции на конзолните игри, заглавията на базираната в Австрия компания предлагат разнообразни преживявания –  от ярката, класическа визия на игра като Hot Scatter или стилният дизайн на Merry Fruits, до фентъзи приключението Arising Phoenix и ретро-закачките на Billyonaire, всички заглавия напълно съответстват на вкуса на българския потребител, който WINBET добре познава.

За да спечелят наградите в турнира, играчите трябва да поставят квалифициращи залози на игрите на Amatic в сайта winbet.bg, за които ще събират точки. Квалифициращия залог за този турнир е само 40 стотинки, а за всеки 10 лв. в поставени залози, участниците ще печелят по една точка. Точките пък ще служат за класиране на участниците след края на турнира и първите 50 от тях ще си поделят общия награден фонд от 5000 лв. в кеш бонус за залози. Шампионът в турнира ще спечели кеш бонус от 1500 лв., вторият в класацията ще прибере 1000 лв., третият  – 500 лв. в кеш бонус за залози и т.н.

Кеш бонусът може да бъде използван за още забавления с игрите на Amatic в сайта winbet.bg, като след разиграването на пълната стойност на бонуса, всички евентуални печалби ще бъдат добавени в изтегляемия баланс и играчите и могат да бъдат ползвани или изтеглени без никакви ограничения.

Всички подробности за правилата на турнира включени в него са публикувани ТУК.