Борба в зона ”Европа” за последните визи за директно класиране на световното

Свали статията от тук: WB_WCupQ-Nov-15-16.zip (26 downloads)

Акцентите на WINBET

Световните квалификации в зона „Европа” обикновено са маратон, но заради COVID пандемията бяха сведени до осеммесечен спринт. Във вторник и сряда са последните мачове от групите, в които ще бъдат раздадени три директни визи за Катар и пет места за баражите. Сметките са много и много мачове ще се играят буквално с калкулатор в ръка.

Всички предложения на WINBET за срещите от световните квалификации са на сайта winbet.bg ->

Ето и някои акценти от WINBET за мачовете в понеделник и вторник:

Шотландия – Дания: Точка или три решават мястото на Шотландия в жребия за баражите
В група “F” всичко е решено. И не съвсем. Дания се класира на световното, Шотландия е втора и ще играе бараж. Но за „гайдарите” въпросът е „Поставени или не?” Победа им гарантира домакинство в първия кръг през март, точката също може да е достатъчна. Дания е с девет победи от девет мача в групата, включително срещу този съперник (2:0 на 1 септември), но поведението в мача с Фарьорските о-ви ясно показа, че каруцата е разпрегната и воловете са прибрани на топло за през зимата.

За победа на Шотландия WINBET дава коефициент 3.33, равенството е оценено на 3.25. А „Двоен шанс Шотландия или равенство” се предлага за 1.58.

Босна и Херцеговина – Украйна: Петев пред уволнение, Украйна пред отпадане
Приказката на Ивайло Петев като селекционер на Босна и Херцеговина в общи линии приключи. Загубата с 1:3 от Финландия затвори вратата към световното и домакинството на Украйна е без значение. Поне за босненците. Украйна ще се добере до второто място и баражи при победа, но и с малко помощ от Франция, която пък трябва да вземе нещичко от визитата си в Хелзинки.

Накрая е много вероятно да се стигне до пресмятане и на голове, а от видяното в контролата с България, украинците издишат сериозно по този показател. Украйна е с шест равенства от седем мача, но като класа е далеч над домакините.

За победа на Украйна WINBET дава коефициент 1.80, а за „Украйна общ брой голове над 1.5” – 1.90.

10 лв. бонус безплатен залог за всеки гол на България срещу Швейцария – >

Чехия – Естония: Чехия има нужда от голове и…много помощ
Този мач при определени обстоятелства може да изгуби значението си още преди да е започнал. Но към момента Чехия още е с шансове за второто място в група “E” и не само това – домакините може да се доберат и до позиция сред поставените и да са домакини в първия плейофен кръг. Чехия продължава със сигурност в баражите. Ако е втора, всичко зависи от точките на Полша, Турция (или Норвегия, или дори Нидерландия) и Шотландия и много вероятно и от головата разлика. А ако е трета – ще влезе през Лигата на нациите.

Чехия спечели в Естония през март с 6:2 и коефициентът на WINBET за нова победа е пределно скромен (1.13). Тук предложенията за размисъл са: „Чехия общ брой голове над 2.5” за 1.66, „Чехия общ брой голове над 3.5” за 2.54 и „Общ брой голове над 3” за 1.64.

*Коефициентите са валидни към 8:00 ч. на 15 ноември 2021 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.