До 150 лв. Бонус безплатен залог с Black Days Sport от WINBET

Свали статията от тук: wb_bd_sport.zip (24 downloads)

Специална промоция за залози на живо на 25 и 26 ноември

Новата промоция Black Days Sport от WINBET съчетава адреналина от залозите „на живо“ и удоволствието от заслужения бонус и позволява на клиентите на сайта winbet.bg да спечелят до 150 лв. бонус безплатен залог на 25 и 26 ноември 2021 г.

За да се включат в промоцията, клиентите на сайта трябва да поставят залози на спортни събития от секцията „На живо“ на обща стойност поне 100 лв. и с минимален коефициент 1.30 на 25 и/или 26 ноември. Точната сума на бонуса за безплатни залози зависи от общата стойност за поставените залози за съответния ден, като може да достигне максимум 50 лв. за 25 ноември и до 100 лв. за 26 ноември.

Допустими са единични и множествени залози (колонки), но не и системни залози. Няма ограничения за минимална сума на залога, но когато се поставят множествени залози е важно всички събития, включени в тях, да бъдат „на живо“.

Полученият бонус ще бъде в игралния профил на потребителя до 12:00 ч. на следващия ден и ще може да се използва за нови единични, множествени и комбинирани залози за събития от секцията „На живо“ в рамките на деня.

Подробните правила на промоцията  Black Week Sport са публикувани на сайта winbet.bg ->