EВРО 2022: Франция и Германия ще играят за повече от място във финала

 

Свали статията от тук: euro-w-gervfra.zip (33 downloads)

Акцентите на WINBET

След като през 2017 г. за първи път в историята на участията си на европейски първенства германките не стигнаха полуфинал, началото на новата серия във финалната четворка на дамското първенство на континента бе дадено с комфортна победа 2:0 срещу Австрия.

Бундестимът бе без съмнение най-убедителният от всички победители в предишния елиминационен кръг, а успехът дойде след попадения на Лина Магул и Александра Поп. А сега им предстои полуфинал срещу Франция.

Франция се нуждаеше от продължения, за да пробие нидерландския бетон, а голът от дузпа на Ев Перисе в 102-ата минута бе единствен при успеха с 1:0. Така в седмото си участие на финален турнир „сините” най-после спечелиха медал. Който ще бъде посветен на Мари-Антоанет Катото, която след контузията си в мача от предварителната група с Белгия отпадна от турнира.

Ето акцентите от предложенията за залози на сайта winbet.bg за мача:

Германия са в изумителна серия на първенството, като спечелиха и четирите си мача с обща голова разлика 11:0. Французойките пък вървят непрестанно надолу като резултати (5:1 с Италия, 2:1 с Белгия, 1:1 с Исландия, 1:0 с Нидерландия) и точно в този момент не бе препоръчително да срещат Германия. Още повече, че на големи първенства винаги губят от този съперник.

От участвалите в последната такава среща срещу Германия (загуба с дузпи на четвърт финала на световното през 2015 г.), пет от французойките и четири от германките ще са на линия и в сряда.

Мачът е адски труден за прогнозиране и нищо чудно Франция да играят продължения във втори пореден елиминационен кръг. Коефициентът на WINBET за равенство в редовното време е 3.15*, а за успех в редовните 90 минути Германия (2.55) има леко предимство спрямо Франция (2.90).

Всички предложения на WINBET за срещата са на winbet.bg ->

Залогът в мача е огромен, но играта би трябвало да е достатъчно открита. На Германия ѝ е ред да пусне гол, а понеже френската врата рядко остава непосетена от топката, „Двата отбора да отбележат – Да” с коефициент 1.93 не е лоша идея.

*Коефициентите са валидни към 8:00 ч. на 26 юли 2022 г. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.