Левски срещу малтийския Хамрун в Лигата на конференциите

Свали статията от тук: wb_hamrun-levski.zip (19 downloads)

WINBET предлага специално предложение за срещата

Левски отстраниха четвъртфиналистите от последното издание на Лигата на конференциите, ПАОК, и за награда получиха съперник без никакви международни успехи.

Малтийският Хамрун Спартанс се завърна в Европа след 30 години пауза, но вече премина два квалификационни кръга. А за гостуването на „сините” на средиземноморския остров WINBET предлага специална промоция.

За да участват в нея активните потребители на сайта winbet.bg е необходимо да направят предварителен единичен залог на стойност минимум 20 лв. с коефициент поне 1.30 на мача Хамрун Спартанс – Левски, който е в четвъртък, 4 август, от 20:30 ч. Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи по 10 лв. безплатен залог за събитие в спортната секция на winbet.bg за всеки отбелязан гол в мача.

Пълните условия на промоцията можете да намерите тук.

Хамрун Спартанс започнаха участието си в Лигата на конференциите от първия предварителен кръг, в който отстраниха арменския Алашкерт след 4:1 и 0:1. Последваха две победи с по 1:0 срещу босненския Вележ и така за първи път в историята си осемкратните шампиони на Малта стигнаха толкова далеч в европейско участие.

Шампионатът на островната държава започва едва в края на настоящия месец, затова Лигата на конференциите е единственото място за изява на Хамрун Спартанс. Същото, макар и по тяхно собствено желание, важи за Левски. „Сините” вече отложиха два от мачовете си в Първа лига и предстои да направят това с поне още толкова. Но пък тактиката донесе резултат и лазаретът се изпразни. Дори за първи път този сезон в Малта ще бъде на линия Ивелин Попов!

Мачът в четвъртък ще се играе на националния стадион „Та Кали”, което вече е малка победа за Левски. Предните две домакинства в Лигата на конференциите бяха на клубното съоръжение, което е доста по-тясно и по-късо. На обширния „Та Кали” глухата защита, толкова любима на Спартанс, няма да бъде толкова лесна за осъществяване заради пространствата, които трябва да бъдат покривани.

Това е само една от причините Левски да са със статут на фаворит за гостуването в Малта. Коефициентът на WINBET за победа на „сините” е 1.70* и върви с бързи темпове надолу. Равенството е оценено на 3.80, а успех на домакините – на 4.75.

Всички предложения на WINBET за срещата са на winbet.bg ->

Но това минава през вкарване на голове, което ще е проблем за домакините. „Двата отбора да отбележат – Не” е оценено на 1.85, а „Хамрун Спартанс брой голове под 0.5” – на 2.25. Но внимателно с ентусиазма – Левски не е отстранявал последователни съперници в Европа от 2010 г.

*Коефициентите са валидни към 15:00 ч. на 2 август 2022 г. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.