НБА: Стеф Къри върна шансовете на Голдън Стейт

Свали статията от тук: wb_nba-finals-game-5.zip (18 downloads)

Продължава промоцията на WINBET

Драмите във финалната серия на NBA не престават. Звездата на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри влезе (за пореден път) в историята с легендарното си представяне в мач №4. Феноменалните му 43 точки за 107:97 срещу Бостън Селтикс спомогнаха за изравняването на резултата и връщане на домакинското предимство на страната на Голдън Стейт.

В понеделник топката е в полето на Бостън, които не са губили два поредни мача от началото на плейофите и за да останат в борбата за титлата ще трябва да удължат серията си. В мач №5 продължава и специалната си промоция за губещи залози на WINBET.

За да участват в нея, активните клиенти на winbet.bg е необходимо да направят единичен залог (предвалителен или „на живо”) на стойност поне 20 лв. и минимален коефициент 1.30 на мач от финалната серия на NBA между между Голдън Стейт Уориърс и Бостън Селтикс.

В случай на губещ залог, всеки клиент с квалифициращ залог ще получи безплатен залог за събитие от секция „Спорт” на сайта winbet.bg на стойност 20 лв.

Пълните правила и условия на промоцията са публикувани на winbet.bg ->

Голдън Стейт изненадаха с пускането на ниска стартова петорка в четвъртия мач, но особен ефект от това нямаше. Бостън водеха с пет точки във всяка от четвъртините, но във финалните 12 минути забравиха как се вкарва. Едва 7 успешни от 21 стрелби донесоха мизерните 19 точки и мач, който „келтите“ контролираха, им се изплъзна.

По-големият проблем за Бостън е, че предишните два мача от финалната серия в Калифорния не им дават много поводи за оптимизъм. Встрани от легендарната последна четвърт в мач №1 гостите бяха надиграни тотално. И затова коефициентът за победа от „войните“, която ще означава и да поведат за първи път в серията, е толкова нисък – WINBET оценява на 1.57* шансовете за домакински успех срещу 2.35 за Бостън.

Всички предложения на WINBET за срещата са на winbet.bg -> 

При средна разлика в досегашните мачове 14.3 точки, би било разбираемо, ако предпочетем „Голдън Стейт -3.5 точки“ с коефициент 1.85. Но не бива да пропускаме факта, че Бостън не само са стопроцентови в мачовете след загуба в тазгодишните плейофи, но във всеки от тях покриха зададения хендикап!

От друга страна, Голдън Стейт у дома бележат като отвързани. „Войните“ имат средно 116.2 точки на мач, като в осем от 11-те плейофни срещи минаха границата от 107 (това със сигурност щеше да стане и в мач №2 срещу Бостън, но последната част бе доиграна от дълбоките резерви). И освен ако не измислят нещо революционно в защита, Бостън трудно ще спрат Къри и компания. WINBET предлага „Голдън Стейт над 107.5 точки“ за 1.92, а „Голдън Стейт над 106.5 точки“ (успеваемост 88.9%) – за 1.77.

И още нещо за резултатността на домакините: третата четвърт на предшестващите четири мача „войните“ спечелиха с резултати 38:24, 35:14, 33:25 и 30:24. Просто от съблекалнята Голдън Стейт излизат преобразени и ако увеличим извадката и с финала на конференцията – те спечелиха третата 12-минутка в осем от последните девет пъти. За понеделник WINBET предлага „Трета четвърт равенство няма залог – Голдън Стейт“ с коефициент 1.75, а „Трета четвърт – Голдън Стейт -0.5“ точки – при 1.80.

*Коефициентите са валидни към 5:30 ч. на 13 юни 2022 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.