Първите европейски финалисти за Катар 2022 стават известни днес и утре

Свали статията от тук: WB_WCupQ-Oct-11-12.zip (21 downloads)

Дания, Германия, Франция и Белгия на прага на класиране

Първите европейски участници на световното първенство догодина е много вероятно да станат известни в понеделник и вторник. Дания се нуждае от победа срещу Австрия, Германия има нужда от трите точки в Скопие и малко помощ от Румъния, а Белгия и Франция почиват, но при определени резултати също могат да празнуват предсрочно. Взаимният интерес поражда интересни възможности за последните октомврийски квалификации в Европа.

Всички предложения на WINBET за срещите на 11 и 12 октомври са на сайта winbet.bg.

Ето и няколко акцента от WINBET:

Румъния – Армения: Три победи (вероятно) пращат Румъния на бараж
Румъния се нуждае от три поредни победи (Армения и Исландия у дома и гостуване на Лихтенщайн), но и от малко феърплей от страна на Германия в Скопие за да играе баражи. Северните ни съседи бяха на осем минути от точката срещу Бундестима в петък, но се прибраха с празни ръце и ще атакуват на финалната права от задна позиция.

Армения би в първата среща на 31 март с 3:2 след два гола в последните пет минути, но оттогава бившата съветска република е отчайваща – нито една победа, четири равни (включително домакинско равенство с Лихтенщайн!) и 2 загуби, при голова разлика 4:12,! Коефициентът на WINBET за победа на Румъния е 1.58.

Естония – Уелс: Уелс без Бейл в задължителен за спечелване мач
След героичното равенство с Чехия, уелсците вече контролират борбата за второто място в група „Е”. Заради разкъсано сухожилие Гарет Бейл ще продължи да чака мач №100 с националната фланелка, но точно заместникът му Даниел Джеймс вкара гола за 2:2 срещу Чехия.

Уелс и Естония завършиха 0:0 в Кардиф на 8 септември и това е сериозен знак за внимание. Но гостите нямат алтернатива на трите точки. Коефициентът на WINBET за победа на Уелс е 1.61.

Дания – Австрия: Дания не е допуснала нито гол в досегашните си седем мача!
Сметките са прости: Дания печели и се класира за световното догодина два кръга предсрочно. „Червеният динамит” е не само единственият стопроцентов отбор в квалификациите. Дания не е допуснала гол в досегашните си седем мача и е начело в групата си с 21 точки и голова разлика 26:0!!! Имате пълно право да демонстрирате безгранично доверие в „червено-белите”. Коефициентът им за победа е 1.53, а „Дания да победи на нула – Да” WINBET предлага за 2.28.

Сан Марино – Андора: Домакините имат една победа в 182 мача
Андора загубиха по очакван сценарий в събота от Англия, но сега идва най-важният мач за княжеството в квалификациите. В официален мач в историята си, Андора не е печелила като гост (има победи в приятелски мачове със Сан Марино и Лихтенщайн) и за първи път е в ролята на фаворит в подобен двубой. Преди месец, Марк Валес отбеляза два пъти за победата в Андора ла Вела с 2:0 и във вторник върху него се крепят надеждите на микроскопичната държава от Пиринеите.

Коефициентът на WINBET за победа на Андора е 1.75. А ако сте настроени авантюристично – Сан Марино са вкарали общо два гола у дома в последните осем години (общо 29 мача), затова WINBET предлага коефициент 1.90 за „Сан Марино да отбележи – Да”.

*Коефициентите са валидни към 5:00 ч. на 11 октомври 2021 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.