Промоция от WINBET за всеки гол на Левски срещу Хамрун Спартанс

Свали статията от тук: wb_levski-hamrun.zip (8 downloads)

Левски е вече с пет поредни победи на всички фронтове

Отне 95 минути, но Левски се справиха с малтийския бетон и победиха Хамрун Спартанс с 1:0 в първия мач от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите. Работата им изглежда приключена и мястото в плейофите сякаш е гарантирано. Остава само да направят голово шоу пред препълнените трибуни на реванша в София, за който WINBET има интересна промоция.

За да участват в нея активните потребители на сайта winbet.bg е необходимо да направят предварителен единичен залог на стойност минимум 20 лв. с коефициент поне 1.30 на мача Хамрун Спартанс – Левски, който е в четвъртък, 4 август, от 20:30 ч. Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи по 10 лв. безплатен залог за събитие в спортната секция на winbet.bg за всеки отбелязан гол в мача.

Пълните правила и условия на промоцията са публикувани тук ->

Нещата в първата среща можеха да се развият в пъти по-лесно за Левски, ако не бе пропуснатата от Филип Кръстев дузпа в началото. Но пък точно той използва заспиването на малтийската отбрана в допълнителното време, за да донесе минималната, но много ценна победа.

Между двата мача с малтийските си опоненти Левски отново показаха, че им е трудно срещу добре пакетирани защити. Мачът от Първа лига с Пирин бе почти пълно копие на гостуването в Малта. Бяха нужни 14 удара към вратата преди Роналдо да отбележи гола на победата с 1:0 чак 20 минути преди края.

Така Левски вече са в серия от пет мача без загуба на всички фронтове, но отчетливо се видя, че когато „сините” не могат да играят на контраатаки, а трябва да преодоляват добре окопал се противник, машината скърца.

Подобно и на първата среща залозите за реванша започват с „Двата отбора да отбележат – Не” с коефициент от WINBET 1.60* и „Хамрун Спартанс брой голове под 0.5” за 1.73. Победата на Левски едва ли буди съмнение, но за отбелязване е, че след първоначалния си спад в последните часове коефициентът за това започна да се покачва и стигна 1.27.

Всички предложения на WINBET за срещата са на winbet.bg ->

Въпреки това въпросът не е „Дали?”, а „С колко?” това ще се случи. WINBET предлага консервативното „Левски -1 гол” при коефициент 1.40, по-логичното „Левски -1.5 гола” при 1.80, а смелото „Левски -2 гола” за 2.38.

*Коефициентите са валидни към 8:30 ч. на 10 август 2022 г. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.