Тур дьо Франс: Последен шанс за Погачар да си върне жълтата фланелка

Свали статията от тук: wb_tour-de-fr-jul-21.zip (29 downloads)

Предстои етап с чудовищни височини

Смяната на караула на Тур дьо Франс изглежда все по-вероятна. Четири етапа преди края Йонас Вингегорд води с 2:18 мин пред победителя в последните две издания на колоездачната обиколка на Франция Тадей Погачар.

При положение, че в петък заради равнинния профил няма да се случи нищо съществено за класирането, а в неделя се кара просто за отбиване на номера и запълване на телевизионно време, датчанинът трябва да оцелее всичко на всичко два дни. В четвъртък предстои адът на Пиринеите с последните чудовищни височини, а с тях продължава промоцията със залози без риск на сайта winbet.bg БОНУС ТУР ДЬО ФРАНС.

За да участват в нея активните потребители на сайта winbet.bg е необходимо да направят единичен залог на стойност минимум 10 лв. с коефициент поне 1.30 за колоездачната обиколка на Франция. В случай, че залогът им е квалифициращ, но губещ, клиентите на WINBET ще получат 10 лв.бонус за безплатен залог за събитие от секции „Спорт” или „На Живо” от сайта на WINBET.

Пълните правила и условия на промоцията са публикувани тук ->

Тадей Погачар спечели 17-ият етап, но победата му бе пирова. Словенецът успя да стопи общо четири секунди от пасива си спрямо Вингегорд, но поне се отдалечи от Герънт Томас и си гарантира, че по-назад от второто място няма да финишира. Последният му шанс да си върне жълтата фланелка е в четвъртък, когато ще бъдат преодолени 143.5 км от Лурд до Отакам.

Първите 60 км ще са возене, но оттам насетне започва истинския ад. Изкачване от екстра категория, последвано от изкачване от първа категория, а за капак – ново изкачване от екстра категория към финала в Отакам – 13.6 км със среден наклон 7.8%, който на моменти минава 10%! И в добавка – бонификация от 10, 6 и 4 секунди, съответно, за първите трима, пресекли финалната линия. Все причини претендентите за крайната победа да се раздадат на максимум.

И не е изненадващо, че точно Вингегорд (3.35*) и Погачар (3.30) са водачи по коефициенти според WINBET в четвъртък. Стойностите и на двамата вървят непрестанно надолу, но трябва да се има предвид следното: четирима от седемте съотборници на Погачар вече отпаднаха от Тура. Вингегорд остана с петима помагачи, което означава ограничен потенциал за париране на атаки. Тоест, ако някой реши да пробва късмета си и опита да се откъсне напред, лидерите вероятно ще го пуснат, защото всеки от тях се интересува само от другия и нищо повече.

Всички предложения на WINBET за Тур Дьо Франс са на сайта winbet.bg ->

В такава ситуация на очи се набива Томас Пидкок. Британецът спечели преди седмица изкачването на Алп д`Юез, а след изоставането на лидера на отбора му Герънт Томас в генералното класиране, свободата за индивидуална езда ще е по-голяма. Победа за Пидкок WINBET предлага при коефициент 34.00.

Съотборникът му Даниел Мартинес изостава на над два часа от Вингегорд в генералното класиране, но поне се възстанови от заболяването през първата седмица, което го дръпна сериозно назад. Колумбиецът е добър катерач и през пролетта спечели обиколката на Баския. Победа за Мартинес WINBET предлага при 67.00.

Тибо Пино (26.00) и Майкъл Уудс (17.00) са сред обичайните заподозрени. Нови в списъка са дебютантът Ник Шулц (12.00) и Алексей Луценко (13.00). Австралиецът Шулц притежава перфектният за етапа профил на катерач. Казахстанецът Луценко пък взе етапна победа в Тура преди две години, а при разочароващото представяне дотук на някога славния тим на Астана, баирите в Пиринеите са последният им шанс да блеснат.

*Коефициентите са валидни към 6:00 ч. на 21 юли 2022 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.