Тур дьо Франс: Предстои бруталното изкачване на Алп д`Юез

Свали статията от тук: wb_tour-de-fr-jul-14.zip (18 downloads)

Матей Погачар отстъпи жълтата фланелка

Днес, 14 юли, е националният празник на Франция и по традиция организаторите на Тур дьо Франс подготвят чудовищно изпитание за колоната. Тази година то включва три изкачвания от екстра категория и завръщане на митичния Алп д`Юез, където не е имало етапен завършек от 2018 г.

След шокиращият 11-и етап генералното класиране се обърна с краката нагоре и за мнозина промоцията на WINBET със залози без риск БОНУС ТУР ДЬО ФРАНС на сайта winbet.bg ще дойде добре.

За да участват в нея активните потребители на WINBET е необходимо да направят единичен залог на стойност минимум 10 лв. с коефициент поне 1.30 за колоездачната обиколка на Франция. В случай, че залогът им е квалифициращ, но губещ, клиентите на WINBET ще получат 10 лв.бонус за безплатен залог за събитие от секции „Спорт” или „На Живо” от сайта winbet.bg.

Пълните правила и условия на промоцията са публикувани тук ->

След пет дни в жълто, победителят в последните две издания на тура Тадей Погачар стана жертва на отборната тактика на Джъмбо-Висма. Словенецът издъхна след непрестанните атаки на конкурентите и изгуби близо три минути от новия лидер в генералното класиране Йонас Вингегорд. Погачар всъщност се смъкна чак трети и коефициентът му за краен победител в WINBET се изстреля до 3.85*.

12-ият етап не е най-подходящият за връщане на жълтата фланелка, още повече, че двама от помагачите му вече слязоха от колелетата заради положителни COVID тестове. В общи линии, освен Рафал Майка няма кой да спасява Погачар оттук нататък. Етапите в петък, събота и неделя са относително равнинни и ще му дадат евентуално възможност за възстановяване и атака в последната седмица, но в четвъртък фойерверки от него трудно могат да се очакват. Победа на Погачар в 12-ия етап WINBET предлага при коефициент 5.00, но да бъде пренебрегнат не е лошо решение.

Всички предложения на WINBET за Тур Дьо Франс са на сайта winbet.bg ->

Новият носител на жълтата фланелка Вингегорд е фаворит в четвъртък (4.15), но след епичното каране в сряда няма да е изненада тимът му да пести сили. Пък и традицията казва, че в Деня на Бастилията французите дават всичко от себе си. Като например Ромен Барде. Лидерът на DCM е втори в генералното класиране, а шансовете му за победа в етапа са оценени на 34.00.

След два дни, в които не бе фактор, Тибо Пино също е готов за атака. Французинът остана втори в етапа миналата неделя, а негова победа в четвъртък се оценява на 6.25.

В по-широкият кръг на претендентите са Найро Кинтана (34.00), който вчера се изстреля пети в генералното класиране, и съотборниците в Израел-Премиър Tех Якоб Фуглсанг (19.00) и Майкъл Уудс (23.00).

А последният финал на Алп д`Юез досега бе спечелен от Герънт Томас. Уелсецът надделя в спринтовия завършек преди четири години, но да дублира това постижение при настоящата му форма ще е трудно. Все пак от сантиментална гледна точка – победа за Томас е оценена на 34.00.

*Коефициентите са валидни към 6:30 ч. на 14 юли 2022 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.