UEFA Шампионска лига: Викингур и Интер на финал в предквалификационния турнир

свали статията от тук: wb_ucl.zip (22 downloads)

Акцентите на WINBET

 

Те едва ли ще оставят дълбока диря с представянето си в Шампионската лига. Всъщност за загубилия в петък, турнирът приключва веднага и предстои превключване на вълна Лига на коференциите. Но победителят ще напише златна страница в европейската си история.

Викингур и Интер Клуб д`Ескалдес ще играят във финала на предквалификационния турнир за Шампионската лига в Исландия, като спечелилият го очаква среща с миналогодишния участник в групите на турнира, шведският Малмьо.

Ето акцентите на WINBET за срещата от пазарите за залози за срещата на сайта winbet.bg:

Интер Клуб д`Ескалдес изненадващо се оказаха догонващи на полувремето срещу считаните за аутсайдер Ла Фиорита от Сан Марино. Но въпреки проливния дъжд обратът бе осъществен с два гола след почивката на Дженис Солдевила. Така шампионите на Андора за втори път ще играя финал на минитурнира и ще се надяват на по-добра съдба отпреди година, когато загубиха с 0:2 от косовския Прищина.

На собствен терен Викингур получиха гол още в петата минута срещу естонския Левадия, но това не им попречи да запишат рекорден резултат в историята на предквалификациите. Шампионите на Исландия показаха изумителна ефективност пред гола, като вкараха шест пъти от осем удара. Крайното 6:1 бе постигнато и с помощ от пейката, когато резервата Хелги Гудьонсон оформи гръмкия успех, който маркира първата победа в европейски турнири за Викингур.

Разбираемо, след подобно представяне домакините са нещо повече от фаворит за финала в петък. Коефициентът на WINBET за победа на Викингур в редовното време е 1.18* при 7.25 за равенство и 13.00 за Интер.

Всички предложения на WINBET за срещата са на winbet.bg ->

В този мач няма много място за двоумене. За Интер евроучастието идва в паузата между първенствата, докато в Исландия сезонът е в разгара си. И ако в Андора в този период на годината температурата е доволно отвъд 30-те градуса, в Рейкявик в петък термометърът няма да мине 11.

*Коефициентите са валидни към 6:00 ч. на 23 юни 2022 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.