ВОЛЕЙБОЛ: България e смазващ фаворит срещу Австралия в мъжката Лига на нациите

свали статията от тук: wb_naations-league-24.06.zip (16 downloads)

Продължава промоцията на WINBET за залози без риск за мачовете на нашите

 

България записа първата си победа в тазгодишната Лига на нациите и в петък идва време да се погрижи за елитния си статут за следващия сезон. „Лъвовете” излизат от 20.00 ч. в „Арена Армеец” срещу абсолютния аутсайдер Австралия и при победа до голяма степен ще гарантират оставането си и дори ще могат да мислят за участие във финалния турнир.

С мача България – Австралия,  на сайта winbet.bg, продължава специалната промоция на WINBET БОНУС ВОЛЕЙБОЛ.

За да участват в нея, активните потребители на WINBET е необходимо да направят единичен залог „На Живо” на стойност минимум 20 лв. с коефициент поне 1.30 на мач на България от турнира в София.

В случай на губещ залог за България, всеки клиент с квалифициращ такъв ще получи по 20 лв. бонус за безплатен залог на събитие от секции „Спорт” или „На Живо” на сайта winbet.bg.

Клиентите на WINBET с квалифициращ залог за всеки от четирите мача в промоцията, ще получи допълнителен бонус – 80 безплатни игри на казино играта Fast Money.

Пълните правила и условия на промоцията са на winbet.bg -> 

С мач по-малко от почти всички отбори в турнира, националите ни са на 14-о място във временното класиране с актив от пет точки. Бляскавото 3:0 срещу Иран във вторник бе постигнато след 20 точки на Алекс Николов, който макар и само на 18, вече заема ролята на лидер на тима. Мартин Атанасов добави 14 точки, а Светослав Гоцев приключи с 10, като бе отговорен за всяка от последните четири на „лъвовете”.

Също във вторник. Австралия загуби от прекия конкурент за оставане Канада с 1:3. Спечеленият гейм бе вторият за представителите на Зеления континент през този сезон, а мачът можеше да има друга развръзка, ако не бяха пропуснали четири геймбола във втората част. Без точка в актива си, Австралия са се запътили с бързи крачки към квалификациите другия месец в Корея и само чудо ще им помогне да избегнат последното място.

България и Австралия играха във всяко от досегашните три издания на Лигата и „кенгурутата” винаги се оказваха изключително крив съперник. Нашите отстъпиха в „Арена Армеец” през 2018 г. с 0:3, биха с родилни мъки с 3:2 във Варна през 2019 г., а през миналата спечелиха с 3:0 в Римини.

Но след като дори тогавашният архаичен стил на отбора под ръководството на Силвано Пранди стигна за чиста победа, какво по-различно може да се получи в петък? България е нещо повече от фаворит за победа. Коефициентът на WINBET е вече само 1.05 като върви непрестанно надолу. Това очевидно няма да стигне за квалифициращ залог, затова ще се наложи да потърсите такъв в категория „Брой точки”.

Сборът, зададен от WINBET, е 138.5. За да бъде покрит ще се наложи изиграването на поне четири гейма или три, в които губещият отбор да отбележи поне 64 точки или по над 21 средно на гейм. Нашите бяха изумителни в атака срещу Иран, но на успеваемост от 57% трудно може да се разчита във втори мач поред. Австралийците винаги са били трън в петата на нашите и няма да е изненада, ако измъкнат гейм. Затова по-вероятният изход изглежда „Брой точки над 138.5” с коефициент 1.90.

Всички предложения на WINBET за срещата са на сайта winbet.bg ->

*Коефициентите са валидни към 6:30 ч. на 24 юни 2022 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.