ВОЛЕЙБОЛ: Промоцията на WINBET продължава с България – Бразилия

Свали статията от тук: wb_vnl_fri_jul1.zip (21 downloads)

Най-важното за срещата от пазарите за залози

България е близо до спасителния бряг и оставането в женската волейболна Лига на нациите вече е съвсем реално. Националките ни размазаха Доминиканската република с 3:0 и се изкачиха 12-и в класирането. По-важното е, че зад гърба им вече са преките конкурентки за оставане Белгия и сценариите с позитивен за нашите изход са много.

В петък, 1 юли, България излиза в „Арена Армеец” срещу вицешампионките от миналата година Бразилия във втория си мач от промоцията БОНУС ВОЛЕЙБОЛ на сайта winbet.bg.

За да участват в нея активните потребители на WINBET е необходимо да направят предварителен, единичен залог на стойност минимум 20 лв. с коефициент поне 1.30 на мач на България от турнира в София. Всеки клиент с квалифициращ такъв ще получи по 10 лв. безплатен залог за събитие от секции „Спорт” или „На Живо” за всеки спечелен от България гейм. Клиентите на WINBET с квалифициращ залог за всеки от четирите мача в промоцията, ще получат допълнителен бонус – 60 безплатни игри на казино играта Fast Money.

Пълните правила и условия на промоцията са на winbet.bg -> 

Бразилия започна участието си в София с победа 3:2 в петгеймов трилър с Китай. Южноамериканките държат третото място в класирането и при мач в четвъртък с тоталния аутсайдер Южна Корея, на практика си гарантираха участие във финалите на турнира. Освен всичко друго, при регламента на финалите почти сигурно Бразилия ще срещнат Италия, т.е. срещу нашите те практически няма за какво да играят.

И точно в това се корени голямата неяснота. Бразилките по програма трябва да изиграят три мача за по-малко от 48 часа – с Южна Корея, България и Тайланд. В подобна ситуация големите отбори прибягват до ротация на основните състезатели и ако селекционерът Зе Роберто подходи по подобен начин, в петък срещу нашите е много вероятно да излязат доста от резервите.

С резерви или не, Бразилия е фаворит за победа в мача, която WINBET оценява на 1.07*. Коефициентът за България е 8.00, но куриозното е, че нашите могат да останат в лигата и без да спечелят нито един мач до края. Два гейма ще донесат точка, която може да се окаже безценна. Не че националките ни няма да се стремят към успеха, но три дни преди края на сезона сметките са на дневен ред.

Всички предложения на WINBET за срещата са на сайта winbet.bg ->

По тази причина на очи се набива залогът „България +18.5 точки” с коефициент 1.85. През този сезон нашите имат едно-единствено поражение с подобна разлика (от Турция), а освен всичко да не се пренебрегва фактът, че мачът е на наш терен.

*Коефициентите са валидни към 6:00 ч. на 30 юни 2022 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.