Време за сметки кой срещу кого в четвъртфиналите на Копа Америка 2021

Свалете статията тук: CopaAmerica.zip (25 downloads)

И, да – WINBET знае как ще се развият нещата

 

Шест от местата в четвъртфиналите на Копа Америка 2021 вече са заети, но домакините Бразилия единствени знаят точното си място в схемата на елиминациите на турнира. Венецуела, Перу и Еквадор ще разпределят последните две места за следващия кръг, като в група „А” сметките са главоломно сложни и вариантите за финалното подреждане са практически безгранични.

Всички предложения на WINBET за мачовете от Копа Америка 2021 са на сайта winbet.bg – > секция Спорт – > Футбол – > Америка

Бразилия – Еквадор: домакините не игратя за нищо, но са в серия от десет победи
Бразилският селекционер Чичи извъртя почти всички налични играчи в отбора си и ротациите едва не му изядоха главата срещу Колумбия. Късните голове на Фирмино и Касемиро (и двата с глава) обаче бетонираха „Селесао” на първото място в група „B” и дадоха възможност за ново пазене на сили срещу борещите се за оцеляване Еквадор.

„Жълто-сините” взеха необходимата точка срещу Перу, но по-правилно е да се каже, че изпуснаха другите две, с които щяха да са вече четвъртфиналисти. И сега съдбата им е по-скоро в чужди ръце. Бразилия е 8-2-0, 21:4 голова разлика, в последните 17 години срещу Еквадор и новата победа не би трябвало да е проблем. Коефицентът на WINBET за победа на домакините е 1.39, а тъй като срещу Колумбия удари само греда (и то на празна врата), можете да заложите на „Неймар: Голмайстор по всяко време” при 2.00.

Венецуела – Перу: Равенството е стратегически изгодно за двата отбора
Сметките тук са много, ама наистина много сложни. Венецуела ще минат с точка, освен ако Еквадор не направи чудо срещу Бразилия. Перу ще минат с точка, но при загуба съществува вариант, при който може да останат последни в групата. Равенството е стратегически изгодно и за двата отбора и WINBET го предлага при коефициент 2.95. Венецуела – Перу и Бразилия – Еквадор се играят по едно и също време и няма да е изненада, ако на стадиона в столицата Бразилия до почивката не се случи нищо. Т.е. на изключвайте „Равенство първо полувреме” за 1.92, „Първо полувреме – Общ брой голове под 0.5” за 2.30 и „Първо полувреме – Венецуела чиста мрежа” за 1.60.

Боливия – Аржентина: Боливия е с 11 поредни загуби на „Копа Америка”
Тоталният аутсайдер на континента Боливия ще приключи поредното си незабележимо участие на Копа Америка. „Зелените” единствени са без точка, загубиха последните си 11 мача на турнира, а тази година вкараха едно-единствено попадение. Аржентина трябва да спечели, защото това е единственият начин да се гарантира първото място в групата, което пък ще ги размине с Бразилия чак до финала. Коефициентът на WINBET за победа на Меси&Co е скромен – 1.17, но и разбираем при разликата в класите. Далеч от нечовешката надморска височина на родния стадион в Ла Пас, Боливия не са вкарвали почти 400 минути, затова изглежда повече от вероятно „Аржентина чиста мрежа” за 1.50.

Уругвай – Парагвай: Сметките са сложни, но историята е на страната на Уругвай
И двата отбора продължават и играят само за позиция. Парагвай може да станат първи при победа и грешна стъпка на Аржентина, ще са втори при равенство и трети при загуба. Уругвай ще налетят на Бразилия, ако не спечелят поне точка. А при победа може дори да са първи, но най-вероятно ще останат втори. Проблемът за Парагвай е, че срещу този съперник е 1-4-6 с голова разлика 18:6 от 2004 г. насам. Затова „урусите” са фаворит на WINBET с коефициент за победа 2.08. Но предвид резултатът в световната квалификация в Монтевидео на 4 юни (0:0) равенството, оценено на 2.95, няма да е нелогично.