WINBET със специална промоция за сблъсъка Джошуа – Усик

Свали статията от тук: wb_usyk-joshua.zip (29 downloads)

Антъни Джошуа ще спасява кариерата си в реванша срещу познатия съперник

Антъни Джошуа стартира професионалната си кариера с 23 поредни победи, но четирите боя от нокаута на Александър Поветкин през септември 2018 г. поставиха под съмнение бъдещето му. Британецът отстъпи световната титла в свръхтежка категория първо на Анди Руис, а след като си я върна отново, се раздели с нея през миналия септември. В очите на мнозина, провал в реванша срещу Олександър Усик през нощта на тази събота срещу неделя може да му затръшне за дълго време вратата към трона.

За тази среща, WINBET предлага и специална промоция със залози без риск.

За да участват в нея, клиентите на сайта winbet.bg трябва да поставят единичен залог, предварителен или „на живо“ за срещата, на стойност поне 20 лв. и при минимален коефициент 1.01. В случай на губещ залог, клиентите на WINBET с квалифициращ такъв ще получат бонус за безплатни залози на стойност 20 лв. ако поставеният залог е на стойност до 49.99 лв. и 40 лв., за губещи залози на стойност от 50 лв. или повече. Бонусът е валиден за поставяне на залози от секциите Спорт и На живо на сайта на WINBET.

Пълните правила и условия на промоцията са публикувани на сайта winbet.bg ->

Първият мач в Лондон преди 11 месеца завърши с победа по точки на украинеца. Планираният реванш бе отложен заради войната в родината на шампиона, но след дълъг размисъл Усик се върна в залата за тренировки и според мениджъра му се е подложил на истински ад през последните три месеца, за да бъде готов за боя в Джеда.

За този мач си заслужава да се отбележи, че за първи път в кариерата си Джошуа не е фаворит. WINBET оценява на 2.60* шансовете на британеца за победа, докато такава за Усик се предлага при коефициент 1.50. Но щабът на британеца неслучайно избра Саудитска Арабия за арена на боя. Там Джошуа би в реванша Руис през декември 2019 г. и надеждата на мениджърите му е сценарият да се повтори.

Всички предложения на WINBET за срещата са на winbet.bg ->

В търсене на промяна британецът смени треньора и се раздели с Роб МакКракън, с когото работеше още от олимпийското злато през 2012 г. Негови заместници станаха Робърт Гарсия и Анхел Фернандес, които са известни с това, че обичат да работят с боксьори, преминали зенита си. На първо четене това не е добър знак за Джошуа, но отчаяните моменти изискват отчаяни мерки.

Британецът бе по-тежък с близо десет килограма в първия бой. На официалното мерене в петък се очаква тази разлика да е сходна. Но това, което Усик няма като габарити, компенсира с тактически багаж. За да има шанс за победа в събота от Джошуа се иска да превърне мача в махленски бой. С надеждата, че някой десен прав ще попадне в брадата на съперника и ще го разклати. Но точно това не се получи миналата година. Вместо махленски бой се получи тактическо надхитряне, а мисленето на ринга никога не е било силна страна на Джошуа.

Иначе казано, ако британецът не успее да постигне нокаут, най-вероятно ще напусне ринга като губещ. WINBET предлага коефициент 3.85 за „Победен метод – Антъни Джошуа с нокаут”. „Да се изиграят всички рундове – Не” е оценено на 1.66 и е добър залог, защото в 27 боя на Джошуа финалният гонг е прозвучал общо три пъти.

Но логиката сочи успех за Усик. „Победен метод – Олександър Усик с нокаут” е оценено на 3.00, но преждевременният край не е фикс идея за украинеца. Последният му нокаут датира от ноември 2018 г., когато се биеше в по-долната категория, а всичките му боеве при свръхтежките приключиха по точки. Затова няма да е изненада ако „Победен метод – Олександър Усик с решение”, с коефициент 2.95, е изходът от боя.

*Коефициентите са валидни към 10:30 ч. на 19 август 2022 г. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.