За едната чест: България посреща северна Ирландия

Свали статията от тук: WB_Bulgaria-Northern-Ireland-promo.zip (26 downloads)

WINBET отново предлага 10 лв. бонус безплатен залог за всеки гол на България

Оставен на самотек покрай предконгресните интриги във футболния съюз, националния отбор на България остана с хипер-теоретични шансове за попадане в баражите за световното първенство догодина.

Сценарият включва две победи на нашите, три швейцарски загуби (съчетани с наваксване не десет гола разлика) плюс Северна Ирландия да изгуби поне една точка в ноемврийските си мачове с Литва и Италия. Иначе казано – в деня на конгреса на БФС във вторник националите посрещат Северна Ирландия за едната гола чест.

Но WINBET продължава да вярва в нашите и предлага поредната промоция за техен мач.

За да участват в нея активните клиенти на сайта winbet.bg е необходимо да направят предварителен, единичен залог на стойност поне 20 лв. при коефициент поне 1.30 за мача, който е във вторник, 12 октомври, от 21:45 ч. Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи по 10 лв. безплатен залог за събитие „На Живо“ в спортната секция на winbet.bg за всеки отбелязан гол от България.

Пълните условия на промоцията са публикувани ТУК.

Катастрофалното насмитане в последните десет минути във Вилнюс след абсурдни грешки в защита, костваха края на серията на националите ни от три поредни мача без загуба. Антон Недялков се очаква да е на линия след претърпяната с клубния си отбор контузия, а Атанас Илиев се завръща след наказание. Валентин Антов и Георги Йомов обаче ще пропуснат мача заради натрупани жълти картони и проблемите пред Ясен Петров в защита отново са големи.

Гостите ще бъдат без Джамал Люис, който бе изгонен при загубата от Швейцария. В негово отсъствие островитяните пуснаха по един гол в допълнителното време на всяко от полувремената. Поражението с 0:2 го поставя почти в нашата ситуация с малката разлика, че имат мач запас и дори могат да спечелят групата. Е, поне на теория…

Мачът във вторник е абсолютно непредвидим и коефициентите са явно отражение на ниското ниво на съперниците. WINBET дава коефициент 2.80 за победа както на България (4 понеди, 2 равни и 2загуби, при голова разлика 9:9 в историята на съперничеството, така и на Северна Ирландия, а равенството е оценено на 3.00.

Всички предложения за мача България – Северна Ирландия са на winbet.bg.

В трите последни мача между двата съперника паднаха три гола общо, а през март в Белфаст – нито един. Така че „Общ брой голове под 2” с коефициент 1.70 дава добри изгледи за успех. Също и „Двата отбора да отбележат гол – Не” за 1.57 (само един мач в историята не е завършвал на нула). И във връзка с това можете да опитате също „България да отбележи – Не” за 2.40 и „Северна Ирландия общ брой голове под 0.5” също за 2.40.