Залози без риск в специалната промоция на WINBET за Тур дьо Франс

Свали статията от тук: wb_tour-de-fr-preview.zip (29 downloads)

Най-важното пред старта на Обиколката на Франция

В петък в Копенхаген потегля колоездачната обиколка на Франция, най-престижното колоездачно състезание в света. Тур дьо Франс №109 ще се проведе от 1 до 24 юли и всеки състезател, който успее да премине по паветата на „Шанз Елизе” на финала в Париж, ще може да се гордее със себе си.

Преди това обаче участниците в тура ще трябва да преминат 3328 км по шосетата на Франция (и Дания), а за клиентите на сайта winbet.bg е специалната промоция със „залози без риск” БОНУС ТУР ДЬО ФРАНС

За да участват в нея активните потребители на WINBET е необходимо да направят единичен залог на стойност минимум 10 лв. с коефициент поне 1.30 за колоездачната обиколка на Франция. В случай, че залогът е квалифициращ, но губещ, клиентите на WINBET ще получат 10 лв. бонус за безплатен залог за събитие от секции „Спорт” или „На Живо” от сайта winbet.bg.

Пълните правила и условия на промоцията са публикувани тук ->

Колозеденето е спорт, който присъства на телевизионния екран до голяма степен заради пейзажите, които предлага. Много от състезанията по света плащат, за да бъдат излъчвани с цел реклама на страната, в която се провеждат и надеждата, че гледките ще привлекат туристи от чужбина. В много случаи, ставащото на шосето е като съпътстващо събитие.

Съдете сами – на старта в Копенхаген ще застанат 168 колоездачи. Реален шанс да спечелят обиколката обаче имат не повече от четирима, а останалите ще са просто пешки в голямата игра с две възможни роли: да помагат с всички сили на лидера на отбора си да се класира колкото може по-напред или в някой от етапите да направят ранно бягство и да карат пред колоната достатъчно дълго, така че телевизионните камери да хванат в кадър обсипаният със спонсорски лога екип.

През 2022 г. тези съждения са валидни с пълна сила, особено защото залозите за победител в обиколката и всички прогнози започват и свършват с името на Тадей Погачар. Словенецът спечели последните две издания на Тур дьо Франс и ще е сериозна изненада, ако не потрети успеха си. Това би го направило деветият в историята колоездач с три победи и едва шестият, постигнал това в три последователни сезона. Коефициентът на WINBET за победа на Погачар е 1.65*.

Йонас Вингегорд минава за претендент №2. Датчанинът финишира втори през 2021 г. в обиколката, а през миналия месец в „Критериум де Дофине”, считан за генерална репетиция за Тура и минаващ по част от трасето, също бе втори. Коефициентът на Вингегорд за победител в Тур дьо Франсе 5.00.

Пак на толкова са оценени шансовете на Примож Роглич. Словенецът е съотборник на Вингегорд и тънкият момент тук е кой ще бъде лидер на тима. Твърде вероятно е, съобразно мястото в класирането на двамата на втория почивен ден (11 юли), да се вземе решение единият да работи за другия. В минус за Роглич е, че три години поред спечели обиколката на Испания, която минава за негово коронно състезание.

Всички предложения на  WINBET за Тур дьо Франс са на winbet.bg ->

За един от най-сигурните залози в Тура тази година минава Ваут ван Ерт да спечели класирането по точки. Те се дават на първите 15 във всеки етап (колкото е по-равнинен етапът, толкова повече са точките), както и в междинните спринтове. Белгиецът е олимпийски вицешампион от Токио, а през миналата година стана първият от 1979 г. колоездач, който спечели бягане по часовник, планински етап и масов спринт в Тура. Коефициентът на Ван Ерт е 1.70, а в сравнение с него най-близкият му конкурент Фабио Якобсен (5.5о) е като беден роднина пред него. 32-годишният Петер Саган (6.50) също таи надежди, но словакът пипна COVID през юни и е загадка доколко се е възстановил.

Първият етап от тазгодишния Тур е индивидуално бягане по часовник, 13 км по улиците на Копенхаген. Фаворит на WINBET за победител в него е Филипо Гана с коефициент 2.16. Италианецът спечели последните две световни титли в часовника, а на писта е три пъти световен шампион в индивидуалното преследване и олимпийски в отборното. А дължината на дистанцията в петък пасва точно на профила му и буквално е като по поръчка.

*Коефициентите са валидни към 7:30 ч. на 1 юли 2022 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.