Започва решаващата седмица в Обиколката на Франция

Свали статията от тук: wb_tour-de-fr-jul-19.zip (29 downloads)

Продължава промоцията на WINBET

След три етапа, в които не се случи абсолютно нищо за отбелязване, Тур дьо Франс влиза в решителната си седмица. Йонас Вингегорд продължава да е лидер в генералното класиране с аванс от 2:22 минути пред победителя в последните две издания на обиколката Тадей Погачар.

Датчанин е печелил Тура само веднъж (Бярне Рийс през 1995 г.) и родината на Хамлет е затаила дъх за успех на Вингегорд. Той ще брани жълтата фланелка в подножието на Пиринеите, където продължава промоцията за залози без риск БОНУС ТУР ДЬО ФРАНС на WINBET.

За да участват в нея активните потребители на сайта winbet.bg е необходимо да направят единичен залог на стойност минимум 10 лв. с коефициент поне 1.30 за колоездачната обиколка на Франция. В случай, че залогът им е квалифициращ, но губещ, клиентите на WINBET ще получат 10 лв.бонус за безплатен залог за събитие от секции „Спорт” или „На Живо” от сайта на WINBET.

Пълните правила и условия на промоцията са публикувани тук ->

Най-точното определение за 16-ия етап е „лов на риба в мътна вода”. Сценариите за развоя му са многобройни, още повече, че понеделник бе почивен ден и всички събраха сили. Във вторник колоната ще потегли от Каркасон, ще премине две височини от първа категория, една от трета и една от четвърта, преди да завърши със спускане към финала във Фоа. Ще бъдат преминати 178.5 км, които ще послужат като генерална репетиция за следващите два дни на чудовищни височини.

В ден с подобен начупен профил Тадей Погачар винаги минава за фаворит №1. Словенецът направи показно в шестия етап (на 5 юли) и ако не се получи някакво сериозно бягство на лишени от шансове за предно място в генералното класиране, шансовете му са добри. Коефициентът на WINBET за етапен успех на Погачар е 7.00*.

В случай на бягство обаче изходът ще е непредсказуем. В групата на отчаяните, за които етапната победа е последен шанс да бъдат запомнени, се откроява Дилън Тьонс. Белгиецът изостава на 55 минути от лидера, но обича изкачванията и в евентуално бягство шансовете му ще са блестящи. Победа за Тьонс WINBET предлага при коефициент 34.00.

Всички предложения на WINBET за Тур Дьо Франс са на сайта winbet.bg ->

Ленард Кемна вече бе част от няколко опита за откъсване и също е почитател на височините. С изставане от над час за германеца няма бариери на смелостта. Шансовете за победа за Кемна WINBET оценява на 21.00.

Тибо Пино непрестанно е на прага на победата, но продължава да се разминава с нея. Ако звездите се подредят в правилната конфигурация, френското чакане за етапен победител ще приключи, а коефициентът Пино да направи това е 13.00.

Последни по ред: двама души, на които не се препоръчва да се залага в 16-ия етап. Йонас Вингегорд може и да е носител на жълтата фланелка, но остана без двама от най-верните си помагачи – Примож Роглич и Стивън Краусвайк. Датчанинът стана лидер благодарение на отборната тактика и без подкрепа ще му е доста трудно. Коефициентът за Вингегорд е 34.00.

Томас Пидкок избухна в Деня на Бастилията, печелейки на Алп д`Юез. Проблемът на британеца, обаче е третото място в генералното класиране на съотборника му Герънт Томас, за когото 2:43 минути пасив от Вингегорд оставят отворена вратичката за крайна победа, затова личният триумф на Пидкок вероятно ще бъде жертван. Коефициентът на WINBET за победа на Пидкок във вторник е 23.00.

*Коефициентите са валидни към 9:00 ч. на 19 юли 2022 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.